Karate

Previous slide
Next slide

Karate is een zeer veelzijdige sport. Zo worden bijna alle fysieke vaardigheden aangesproken en ontwikkeld: coördinatie, kracht, snelheid, en uithoudingsvermogen. Bij Karate staan uiteraard respect met bijbehorende normen en waarden hoog in het vaandel.

Waarom karate?
Wie Karate beoefent, krijgt meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde. Omdat je moet samenwerken, leer je elkaar vertrouwen en op een goede manier met elkaar omgaan.
Kinderen met faalangst ontwikkelen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Drukke kinderen leren hun energie beter te beheersen en te hanteren. In Karate leren kinderen hun lichaam verkennen door grenzen te verleggen in hun bewegingsvaardigheden en incasseringsvermogen.

Een proefles volgen is altijd mogelijk na toestemming van ouders/verzorgers. Wat heb je nodig?
Komt je kind voor een proefles? Dan volstaat een sportbroek en een T-shirt. Meteen een karatepak en beschermers aanschaffen (verkrijgbaar bij Sensei) is niet noodzakelijk advies is om uw kind 1 maand lekker te laten meetrainen voordat u de kleding aanschaft. Tijdens de les zijn er leenbeschermers aanwezig. Het enige wat wel aangeschaft (verkrijgbaar bij Sensei) moet worden is alleen voor de jongens een tok (kruisbeschermer).

Kom gauw langs,
Met vriendelijke groet Sensei Regie

Regie Nanhekhan

Sensei

Lesrooster

Maandag

Karate

Vrijdag

Karate

Kom langs voor een gratis proefles!