Dans

Previous
Next

In de streetdance/hip hop les leren kinderen coole moves op de nieuwste muziek en kunnen ze hun energie kwijt in een uur volop beweging.

Vanaf Januari 2021 nemen wij de groepen van Studio4Motion over met de zelfde dans Juffen.

Streetdance en Hip Hop

Streetdance is een kenmerk van hiphop en komt uit de Verenigde Staten. Met hiphop vertellen jongeren over grote problemen. Maar ook over gevoelens, als verliefdheid of verdriet. In de dans bedenken hiphoppers steeds nieuwe danspassen die ze op straat aan anderen laten zien. Er zijn geen regels en alle bewegingen zijn goed. Daardoor zijn er verschillende stijlen ontstaan, de verzamelnaam van deze stijlen is streetdance.
Streetdance ziet er stoer uit en heeft snelle en flitsende bewegingen. De muziek waarop gedanst wordt, heeft een stevige beat. Meestal is dat hiphopmuziek met rap. Maar ook op andere swingende muziek kun je goed streetdancen.
Streetdance is zowel sport als kunst. Over heel de wereld worden er wedstrijden in gehouden. Het zijn wereldkampioenschappen, net als bij hardlopen of turnen. In theaters zijn veel voorstellingen van streetdance, soms gecombineerd met modern of klassiek ballet.

 

Kim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anita

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Test

Lesrooster

Zaterdag

Streetdance

Streetdance

Vrijdag

Streetdance/Hip Hop

Kom langs voor een gratis proefles!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.