GV Turnlust Pernis aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. We hebben dit nu 1 jaar geprobeerd en al €500,00 voor de vereniging binnen gehaald.

 
Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje Noordwijk via Booking ongeveer 15 euro en een complete vakantie zelfs meer dan 80 euro! Voor elke 100 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) spaart je club ongeveer 8 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Een bosje bloemen, gereedschap en cadeaus voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Met elke aankoop spaar je tot 8% voor onze club en via de webwinkels op onze eigen startpagina is bijna alles te koop.
 
Hoe werkt het?
KLIK naar onze eigen speciale startpagina: GV Turnlust Pernis (https://kopenvoorjeclub.nl/turnlust )SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt en SPAAR tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina. Zo eenvoudig is het !! En we sparen voor leuke activiteiten en toestellen binnen de vereniging. Zoals een plankoline, Turnpaddestoel met beugel, trainingen in Hellevoetsluis, enz.
 
Hoe kun je de actiepagina vinden?
Bewaar de link naar de startpagina op je bureaublad, als favoriet of als opstartpagina van je browser ‘Zoek mijn Club’ op www.kopenvoorjeclub.nl Via de slimme banner op onze eigen website. Tip: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor Turnlust daarom met iedereen die je kent.
 
Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O’Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, Ali Express en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.
 
Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen. Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.
 
Wie gaat als eerste Kopen voor Turnlust?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *